Området / Hitta hit

Hitta till Grönstedtska Palatset

 • Adress
  location iconSankt Eriksgatan 121, Stockholm
  location iconDalagatan 100, Stockholm
 • Busshållplats
  Bus iconTorsplan - 2 min
 • tunnelbana
  train iconOdenplan - 5 min
 • Pendeltåg
  train iconOdenplan - 5 min
 • Parkering
  Parking iconGarage finns i fastigheten
  Säker cykelparkering

Omgivning

Området bjuder på det mesta av två världar i ett av Stockholms mest expanderande område. Här finns närhet till både urbant stadsliv och lummiga grönområden så som Hagaparken och Brunnsviken.

Fastigheten är belägen mot hjärtat av Hagastaden – en helt ny del av staden med fokus på en innovativ och upplevelserik miljö. Stadsdelen, som beräknas stå helt färdig år 2030, fortsätter att växa med en kombination av boende, kultur, service, parkområden, kommunikationer och ett av världens främsta kunskapsintensiva näringsliv.

Service

Hagastaden har riktig stadspuls med serviceutbud som expanderar i snabb takt. Det finns gott om restauranger, gym, matvarubutiker, caféer, grönområden och hotell mm. På gångavstånd finns bl.a. Odenplan- och Torsplans utbud med allt från klädshopping till apotek.

Cykelparkering finns tillgängligt i byggnaden, liksom ett stort parkeringsgarage.

Kommunikationer

Läget är mycket bra med ca 8–9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till nya Citybanan som stod klar 2017. Med bil når man E4:an på någon minut. Ett flertal busslinjer finns i området samt att flygbussarna passerar precis utanför fastigheten.

vin och spritcentralen

Vi använder cookies för att din upplevelse av vår webbplats ska bli så bra som möjligt. Genom att besöka webbplatsen godkänner du detta.